Parkering i Aalborg contra X-wing

Jeg kan gå med til, at det koster 300 kr for 3 personer at se Star Wars. Jeg kniber mig selv lidt i armen når regningen på slik og sodavand løber op i 200 kr (jeg kunne have smuglet det med ind som jeg plejer) Jeg bliver ikke en gang vred over at bland selv slik koster 16 kr for 100 gram – det kan man ikke en gang sende et brev for.

Men 54 kr i parkeringsafgift for at se en film? 54 kroner!!! 54!!!

Filmen var som nævnt den nye Star Wars (WoW!) – så lad os regne ud hvor dyrt sådan en parkering er i forhold til en X-wing – man plejer jo at sige at en ting koster det samme som spidsen af en jetjager…

Nyanskaffelsesprisen på en X-wing er på 149.999 credit – den intergalaktiske møntfød der anvendes i Star Wars universet. Den kan også erhverves brugt, til den nette sum af 90.000 credits. Spørg ikke hvor de oplysninger kommer fra – det har kostet mange gode rebellers liv, at få dem fremskaffet.

Udregnet efter BigMac indexet, der fortæller hvad en BigMac koster forskellige steder i hele universet, så ved vi at en credit er ca. det samme som en rund dansk femmer.

Det giver  749995 danske kroner for en splinterny X-wing.

Vil du have en med blastermærker og lidt lysår på bagen, så kan den erhverves for 450.000 danske kroner.

Med lidt hovedregning, betyder det, at man kun skal parkere mellem 8333,33 og 13888,79 gange før man kunne have råd til at købe en X-wing…

Hvis det ikke er dyr, så må du kalde mig Greedo!

Det er da ikke dyrt!

Jo da!

Nej da!

Yoda!

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.